Алисия поднесе изненадата, че скоро ще снима клип към новата си песен. Освен това можем да очакваме и второ парче в рамките на един месец.

„Съвсем скоро ми предстои заснемането на видеоклип върху новата ми песен. Имами още един проект и ако не ми мине черна котка път, двете песни трябва да излязат за един месец“ - издаде певицата на Ара Мюзик.

“Едната песен е дуетна. Аз обичам дуетите“ - допълва тя.

Фолк звездата добави и поредния приз на рафта с отличията си - от The 1 Lifestyle Awards. Изпълнителката грабна наградата „Най-добра колаборация на годината“ за дуета си с Тони Стораро „Добре ти беше“. Песента не спира да звучи по дискотеки и клубове, а хитовата певица не скри щастието си от признанието.

„Това е една песен, която за наша огромна радост набрамного голяма популярност. Хората навсякъде я пеят с пълно гърло и много ѝ се радват. Така че аз изключително се радвам, че спечели това парче“ - каза тя в предаването „Без етикет“ по Фен ТВ.

Алисия издаде също, че заснемането на клипа не е минало без препятствия, но не съжалява за това. Тя отправи благодарности към Човека-глас и всички, които подкрепят проекта.

„Хората не са запознати с развитието на тази песен. Имахме доста трудности при заснемането на видеото, но пък всяко нещо, което се случва трудно, след това има успех. Благодаря на Тони, че се включи в проекта. Казвала съм много пъти, че тази песен всъщност е негова, но той ми я подари и влезе в нея. Благодаря на всички, които са гласували. Благодаря на Ара Мюзик, че подкрепиха „Добре ти беше“. Благодаря на ФЕН ТВ, че излъчва тази песен. Едно голямо благодаря на всички!“ -изрази признателността си Алисия.Източник: signal.bg

Тагове:    алисия,    два,    нови,    проекта

Източник:

От: 03:32 ч. на 17.10.2018 г.

В категория: Развлечения

Регион: Национален

Прочитания: 115

ВАЖНИ

ИЗБРАНИ

ИНТЕРЕСНИ

 

© copyright ® 2024 iztochnik.com, собственост на insert.bg. Изработка на сайт от Valival