Iztochnik.com - интернет портал, изработен от Valival

Интернет портал от дигитална агенция Valival

Зад създаването на един от най-големите източници на новини в България, Iztochnik.com, стоят новите разработки, които са плод на усилията на дигитална агенция Valival.

Идеята на медийна група Insert да се съберат всички новинарски сайтове на едно място, в един интернет портал възниква спонтанно, като целта е да се улеснят интернет потребителите, които искат само с един поглед да обхващат цялата важна информация, без да се налага да отварят стотици страници. С реализирането на проекта се заемат програмистите, дизайнерите и отдела за Seo оптимизация от Valival, като благодарение на опита им и тяхното ноу-хау, те започват да изграждат стъпка по стъпка един от най-големите като база данни rss интернет портали – Iztochnik.com. Той притежава интелигентен модул, който автоматично чете и публикува rss feed информация от над 500 уеб сайта като в същото време сам определя времето на изтегляне на информацията.

При изработката на дизайн на интернет портала от Valival са спазени всички модерни тенденции, което показва желанието на самия екип да се развива постоянно и да внедрява модерните разбирания при създаването на техните проекти. Дори след като rss интернет портал Iztochnik.com е вече факт, екипът на дигитална агенция Valival не спира да прави подобрения по него, за да го направи още по-функционален и перфектно работещ. Целта е ясна – превръщане на rss интернет портала в един от най-лесните за боравене сайтове, който да бъде полезен на своите читатели. Ето защо разработчиците създадоха удобният филтър на информацията, чрез който потребителите могат да изберат категорията на новините, от кой регион да бъдат те и дори от кой източник да бъдат предоставени.

Медийна група Insert се довери на дигитална агенция Valival за изработката на rss интернет портал Iztochnik.com, направете го и вие за вашия нов уеб сайт.

ВАЖНИ

ИЗБРАНИ

ИНТЕРЕСНИ

 

© copyright ® 2024 iztochnik.com, собственост на insert.bg. Изработка на сайт от Valival