Още в древността човечеството е познавало силата на апитерапията и хората са прилагали нейните принципи в медицината. Урологичните заболявания също се повлияват при лечение с пчелни продукти. Най-често се използва пчелният мед, в чийто състав влизат множество аминокиселини, органични киселини и минерални вещества. Също така пчелния прашец, с удивителния си състав на витамини и микроелементи.

Според трудовете на световноизвестния апитерапевт д-р Стоимир Младенов, а и според други литературни източници, пчелният прашец, медът, прополисът и пчелното млечице действат благоприятно на увеличената простата.

Повечето от лекуваните с пчелния микс периодически отново търсят продукта, като превантивна мярка, против повторната поява на заболяването. Много от болните споделят подобрено сексуално желание. Тъй като смущенията при простатата се появяват при мъже над 50 години, интересът към продукта се засилва и по тази причина.

Апитоник подсилва здравето на уринарния тракт, осигурява противо възпалително действие, причинява свиване на пикочния мехур и отпускане на уретрата за по-добрата им функция и действа като антиоксидант. Мъжете, които приемат Апитоник обичайно изпитват снижаване на нощната и дневна честота на уриниране; освен това, остатъчният обем урина значително намалява.

От Апитоник се взема по 2-3 чаени лъжички, разтворени в малко вода. Пие се 45 дни, почива се 15 дни и се повтаря още 45 дни.

Прочетете цялата статия на https://beemelissa.alle.bg/p/апитоник-при-уголемена-простата/

Източник:

От: 03:12 ч. на 17.10.2018 г.

В категория: Пазаруване

Регион: Национален

Прочитания: 208

ВАЖНИ

ИЗБРАНИ

ИНТЕРЕСНИ

 

© copyright ® 2024 iztochnik.com, собственост на insert.bg. Изработка на сайт от Valival