Красивата и стройна фигура е мечта на всяка жена. Разбира се, постигането ѝ невинаги е възможно или поне невинаги е лесно. Съвременните жени непрекъснато търсят нови начини да свалят излишните килограми и да влязат в желаната форма.

Колкото и ефикасна да е диетата, която си е избрал човек, в никакъв случай не е единственото нещо, което ще го доведе до перфектната фигура, но все пак е някакво начало. Предлагаме ви да свалите излишните килограми с помощта на прополис.

Обикновено всеки търси диетата, която лесно ще спазва дори в делничните дни и която няма да му струва твърде много средства. Голяма част от хранителните режими съдържат напиткиот рода на зелено кафе, добре познат и често препоръчван е и зеленият чай.

Що се отнася до плодовете, може би най-препоръчван при хранителен режим егрейпфрутът. Разбира се, лимонът не отстъпва по популярност. Не отричаме, че всичко това може да окаже положително влияние върху здравето и фигурата ви, но не по-малко полезни за здравето и тялото са пчелните продукти.

Предлагаме ви един лесен режим, чрез който ще успеете да отслабнете бързо и здравословно. Трябват ви кисело мляко, чиято масленост да не бъде повече от два процента, 1 с.л. пчелен мед, ½ ч.л. канела, 1 ч.л. ябълков пектин (можете да го намерите в магазините за здравословни продукти). Смесете тези продукти и хубаво разбъркайте, а после сложете около 20 капки прополис.

Към всичко това сложете и шепа натрошени на ситно орехови ядки. Сместа се приготвя вечерта и се хапва сутрин. Ако това не ви е възможно, можете спокойно да хапвате по малко от сместа през целия ден. За около един месец може да се отслабне до десетина килограма – всичко зависи от това колко ви е необходимо да отслабнете.

Източник:

От: 03:12 ч. на 17.10.2018 г.

В категория: Пазаруване

Регион: Национален

Прочитания: 130

ВАЖНИ

ИЗБРАНИ

ИНТЕРЕСНИ

 

© copyright ® 2024 iztochnik.com, собственост на insert.bg. Изработка на сайт от Valival