Азис пя на сцената с окървавена глава навръх студентския празник. За инцидента съобщи самият той в социалната мрежа като публикува и снимки, на които ясно се вижда кървящата му рана.

"С разбита глава и дълбока цепнатина, дълга 4 сантиметра, снощи в Пампорово пях пред три хиляди души. Никой не разбра - нито моят бенд, нито публиката, нито исках да притеснявам организаторите! Стиснал само салфетка в ръка, попивах кръвта от главата си и се молех да не припадна на сцената, защото това си беше комоцио. За миг изгубих картина и звук" - сподели певецът и обясни какво точно се е случило миг преди да се появи пред публиката.

"Моят бенд вече свиреше на сцената своето откриване, а на мен ми остават около 2 минутки до начало на първата песен. Тръгвам да отварям вратите на съблекалнята, която е на метри от сцената и нещо запъва. Две врати, от които нито едната не се отваря. Нещо запъваше и аз с цялата си сила дърпах, дърпах и тя се отвори, ама в главата ми! Тече кръв, ама много. Единственото, което направих, е да грабна салфетки и деликатно да попивам раната на главата си. Публиката нищо не разбра. Взимах си височините в песните, сякаш нямам дупка в главата. Едно разбрах - аз съм много силен човек!" - обрисува картината Азис.Източник: signal.bg

Тагове:    азис,    пампорово,    разбита,    глава

Източник:

От: 16:30 ч. на 11.12.2017 г.

В категория: Развлечения

Регион: Национален

Прочитания: 93

ВАЖНИ

ИЗБРАНИ

ИНТЕРЕСНИ

 

© copyright ® 2024 iztochnik.com, собственост на insert.bg. Изработка на сайт от Valival