Силна сръбска балада е приготвила Антонина за почитателите на попфолк жанра. Видеото към песента вече е заснето, а автори на музиката и аранжимента са част от екипа на Горан Брегович. Сръбски медии екскулзивно отразиха новината, но Тони не бърза с разкриване на детайли около предстоящия проект.

„Искам всичко да е готово. Искам да видя клипа и какво е неговото въздействие. В момента имам голяма дилема кой от двата варианта първо да представя пред публиката, защото тази песен е дует и, разбира се, има две версии – на сръбски и български. Те са много различни една от друга като емоция, като изпълнение …, макар и аранжиментът да е един и същ" - разказва певицата.

До този проект се стига случайно. Антонина има ангажимент в Сърбия и след като приключва участието й, отива в заведение при свой колега. Там Тони пее няколко песни, с които поздравява гости и приятели и някой прошепва в ухото й: „Певаш као анджео.“

„Разбира се в онзи момент нямах идея кой е човекът, който говори в ухото ми“ - казва тя. Вероятно този международен проект е продължение на новата посока, която Тони шеговито нарича „Когато клоунът си е взел почивен ден“.

Припомняме, че наскоро Антонина представи актуалния си сингъл „Питай Бог“, който бележи една друга линия в музикално и тематично отношение, представяна от изпълнителката.Източник: signal.bg

Източник:

От: 16:30 ч. на 11.12.2017 г.

В категория: Развлечения

Регион: Национален

Прочитания: 88

ВАЖНИ

ИЗБРАНИ

ИНТЕРЕСНИ

 

© copyright ® 2024 iztochnik.com, собственост на insert.bg. Изработка на сайт от Valival