В последния ден на месец ноември в столичен клуб се състоя премиерата на новата песен и видеоклип на Краси Аврамов.

Сингълът е озаглавен „Самоконтрол“ (или “Keep Control”) и е дело на американската композиторка и текстописка Анна Монтгомъри, аранжиментът е на DJ Роско, а рап частта е поверена на Майкъл Флеминг.

На 30-ти вечерта нощния клуб беше изпълнен с приятели и почитатели на певецът известен с необикновения си глас, за да станат свидетели на първото излъчване на „Самоконтрол“.

Сред присъстващите гости бяха Силвия Кацарова и дъщеря и Теди, легендарния композитор Митко Щерев, представители на политиката, правото, медицината и спорта, всички дошли да уважат събитието.

Вечерта откри самият Аврамов, който освен че изпълни някои от най-емблематичните си песни, карайки всички да се изправят на крака и да танцуват, проведе търг за своята книга „Между два свята“, единствения роман засягащ задкулисните игри и машинации за най-големия европейски и музикален конкурс. След оспорвано наддаване, екземплярът беше купен за сумата от 100 лв.

Дойде ред и на самата премиера. Последните години българските изпълнители масово снимат изцяло имиджови продукции, но както винаги Краси Аврамов показа, че е различен, залагащ на видео с история.

Кадрите са заснети в град Пловдив, като сюжетът се разгръща в луксозен нощен клуб и в производствената част на най-добрата козметична компания у нас. Главните роли във видеото са поверени на Розмари Янева и Стелиян Стоименов, които влизат в образа на влюбена двойка, чиято любов е изправена пред сериозно изпитание.

Режисьор на клипа „Самоконтрол“ е Венелина Лазарова, а главен оператор е Момчил Александров, който има дългогодишен опит в испанското кино. Към проекта се е присъединил и най-добрият моден дизайнер Стоян Радичев, чийто красиви и ефирни рокли носят моделите в клипа на Аврамов.

Източник: signal.bg

Тагове:    промо,    краси,    аврамов,    самоконтрол

Източник:

От: 16:30 ч. на 11.12.2017 г.

В категория: Развлечения

Регион: Национален

Прочитания: 78

ВАЖНИ

ИЗБРАНИ

ИНТЕРЕСНИ

 

© copyright ® 2024 iztochnik.com, собственост на insert.bg. Изработка на сайт от Valival