Голяма група фенове на Планета ТВ от Република Македония вече са се сдобили с билети за концерта на 28 ноември в зала “Колодрума”, съобщават от музикалния канал.

Така те ще подкрепят изявата на своята сънародничка Елена Велевска, която ще пее заедно с Борис Дали в спектакъла “16 години телевизия Планета”. Македонските медии също не пропуснаха да отбележат събитието като коментираха успеха на тяхната певица на българската музикална сцена. Само година след като се присъедини към музикална компания “Пайнер”, тя заслужи доверието на своите продуценти и място сред най-популярните звезди у нас.

Графика с професионални ангажименти на македонската изпълнителка показва, че тя е желан гост както в Македония и България, така и на много места в Европа.

На 18 ноември Елена Велевска има концерт в австрийската столица, Виена. На 2 декември ще пътува за Турция, а на 16 декември ще пее в Италия.

През лятото пък певицата направи поредно концертно турне в Австралия, където зарадва с песните си, живеещите там македонци и българи.Източник: signal.bg

Източник:

От: 23:30 ч. на 21.11.2017 г.

В категория: Развлечения

Регион: Национален

Прочитания: 109

ВАЖНИ

ИЗБРАНИ

ИНТЕРЕСНИ

 

© copyright ® 2024 iztochnik.com, собственост на insert.bg. Изработка на сайт от Valival