Антонина, която всеки път е изненадваща и провокативна в музикалните си проекти, наскоро представи актуалния си сингъл „Питай Бог“. Феновете на изпълнителката са категорични в оценката си – това е песен, която ще остане във времето.

Името на Антонина се свързва със забавни и в някаква степен сатирични проекти, заради които тя оформи свое собствено присъствие и почитатели. Непринуденото й чувство за хумор, фокусът върху реални теми, близки до хората и умението й да пресъздава образи, които остават трайно в съзнанието на публиката, я превърнаха в изпълнител със собствен стил.

„Питай Бог“ е логично продължение в тази посока, макар и поднесено по много различен начин. Феновете видяха Антонина в неподозирана светлина, а танцът, който е част от видеото, представи един друг талант на изпълнителката.

„Не знам как е в „тежкия жанр“, но при нас в „лекия жанр“ е все по-трудно да задържим вниманието на феновете. Те са все по-взискателни към продукцията, която се появява на пазара, и ако един изпълнител разчита на просто две зърна, небрежно надничащи през деколтето, то тази песен е обречена на тридневен живот. А ми се искаше „Питай Бог“ да „поживее“ по-дълго" - казва тя и допълва още:

"Може би голяма част от феновете не знаят, но аз съм завършила хореография и много обичам да танцувам. Когато създавахме концепцията за този проект, аз настоявах в него да има танци…, но истината е, че от години не се занимавам с това и, макар и дипломиран хореограф, нямаше да се справя без помощта на момичетата от “One Dance“, които създадоха тази прекрасна хореография към песента. Така не ми се наложи на „стари“ години да тичам по плажа и да показвам гърдите си, а просто се затворих в една зала и потанцувахме “

„Питай Бог“ бележи серия от проекти, на които Кралицата на провокацията ще заложи. Решена да стигне докрай, изпълнителката повдига леко завесата около предстоящите песни.

„Дует! Не колаборация, а дует. Вълнувам се много около тази песен, защото това е първият ми съвместен проект с друг изпълнител. Тази песен е като спрял часовник, като миг от безметежно изминали години. Искам да върна феновете в онези години. Тогава правехме музика по съвсем различен начин и тя звучеше по различен начин!" - загатва тя и продължава:

"Не знам дали това ще хареса на по-младата аудитория, но онези от почитателите на жанра, които помнят златните му години, ще останат доволни. Другата песен е как да кажа… Революция?! (смее се) Ще се опитам да опровергая едно клише в попфолка, че хората слушат с очите си. Ако всичко върви по план, ще бъда упреквана, че това е гавра, че е кощунство, ноооо тогава ще ви попитам: Нали слушахте с очите си? Нали няма никакво значение какво пееш, важното е да си разгърдена! Ще се опитам да ви дам софт порно с най-прекрасната лирика, писана някога на български език“ .Източник: signal.bg

Тагове:    антонина,    връща,    златните,    години,    фолка,    нови,    два,    проекта

Източник:

От: 23:30 ч. на 21.11.2017 г.

В категория: Развлечения

Регион: Национален

Прочитания: 143

ВАЖНИ

ИЗБРАНИ

ИНТЕРЕСНИ

 

© copyright ® 2024 iztochnik.com, собственост на insert.bg. Изработка на сайт от Valival