Иван Динев – Устата навършва днес 40 години. Според някои суеверия този юбилей не се празнува и певецът няма да направи изключение от това правило.

“На рождения ден ще бъда с моето семейство, ще има и торта, handmade, специалитет на моята майка” - споделя той пред Планета ТВ.Голямата дъщеря на Устата също има специален повод за празнуване - на 18 октомври Ема навършва 10 години, което е и повод семейството на рапъра да си подари кратко пътешествие в края на месеца. Певецът е обещал на своята наследница да я заведе в Дисниленд в Париж. За да сбъдне мечтата й, именитият баща ще трябва да забрави за своя страх от влакчета на ужасите, катапулти и всякакви други атракциони. Той е убеден, че ще се впусне в това предизвикателство с усмивка, защото за него бащината любов е по-силна от всичко.

Наред с всички семейни празници, изпълнителят не е забравил и за музикалните си проекти. Той издаде, че до края на годината ще направи два проекта – дует и самостоятелна песен, която е много интересна и със сигурност ще се върти много по дискотеките.Източник: signal.bg

Тагове:    устата,    стана

Източник:

От: 19:50 ч. на 10.10.2017 г.

В категория: Развлечения

Регион: Национален

Прочитания: 50

ВАЖНИ

ИЗБРАНИ

ИНТЕРЕСНИ

 

© copyright ® 2024 iztochnik.com, собственост на insert.bg. Изработка на сайт от Valival