Татяна се завърна от турнето си в САЩ и Канада, а за емоцията да се докосне до Америка казва, че е мечта на всички хора, не само на изпълнителите.“Това е държава, в която наистина има какво да видиш, да запомниш, да научиш. Публиката беше зажадняла за българска музика. Преуморена съм, но е приятно. Спомени ще ми останат и от това турне много дълго време” - споделя тя в “Автограф”.На концертите фолк звездата на "Панер" е видяла много познати лица, които са посещавали нейните изяви при предишното турне, което е отчела като голямо уважение към нея. Имало е и много нови хора, с които е създала контакти и приятелства.

“Най-голямото удовлетворение за мен е в това, че българите много се забавляваха на моите участия и многократно идваха да ми благодарят за нощта, която сме прекарали заедно. Това се отнасяше и за организаторите, и за собствениците на клубовете и ресторантите. И съм много щастлива, защото вече имам нови покани. И много нови приятели. Радвам се, че в толкова далечна страна имам толкова много приятели” - подчертава тя.

Допада й, че хората в САЩ са много отворени, добронамерени и благоразположени. Направило й е голямо впечатление по магазините, по заведенията, как хората общуват, без да я познават.“Има и плюсове, и минуси, но като цяло това е една държава, в която има закони, която е много подредена и много ми харесва. Особено за млади хора, това е едно място, където мечтите могат да се сбъднат” -

Тагове:    татяна,    времето,    което,    страдах,    отмина

Източник:

От: 21:30 ч. на 07.06.2017 г.

В категория: Развлечения

Регион: Национален

Прочитания: 56

ВАЖНИ

ИЗБРАНИ

ИНТЕРЕСНИ

 

© copyright ® 2024 iztochnik.com, собственост на insert.bg. Изработка на сайт от Valival