Освен с подготовка на нови хитови проекти, от няколко месеца насам Анелия се вкючва активно и в различни благотворителни кампании.

След „Великден за всеки“, която осигури по-добър празник на възрастните хора и „Нашето дете“, която защитава правата на децата, сега звездата на "Пайнер" насочва вниманието на обществото към един друг наболял проблем – бездомните кучета.

„Adopt, don’t buy“ е инициатива, призоваваща хората, които искат да си вземат куче за домашен любимец, да не го купуват, а да осиновят от някой общински приют. В София и околностите й има три приюта, които се стопанисват от общинското предприятие „Екоравновесие“.

В най-големия приют в с. Горни Богров се отглеждат над 1400 кучета.Анелия посети общинския приют „Втори шанс“ в кв. Слатина, където всеотдайните хора, които работят в него, се грижат за около 100 кучета.

В това се убеди и самата певица този уикенд. Тя прекара няколко часа там, порадва се на животинките, запозна се с ръководството на „Екоравновесие“ и служителите в приюта, изслуша проблемите им и обеща да помага с каквото може.

Освен нея, във „Втори шанс“ бяха дошли и група холандци от Houndation - организация, която подпомага осиновяванията на кучета от България, като им намира дом и грижовни стопани в Холандия.

„Видях лично всички кучета в приюта. Повечето от тях са толкова сладки, че съм сигурна, че всеки, който дойде като мен, ще поиска да си вземе някое вкъщи. Важното е да има по-голяма познаваемост и хората да знаят как и откъде могат да го направят. Обещавам да съдействам в това отношение“, коментира Анелия.Източник: signal.bg

Тагове:    анелия,    стана,    лице,    кампания,    осиновяване,    кучета

Източник:

От: 14:50 ч. на 06.06.2017 г.

В категория: Развлечения

Регион: Национален

Прочитания: 87

ВАЖНИ

ИЗБРАНИ

ИНТЕРЕСНИ

 

© copyright ® 2024 iztochnik.com, собственост на insert.bg. Изработка на сайт от Valival