Тони Стораро е известен както като Царя на баладите, така и като Царя на купона. За топлите месеци и партитата по морето той винаги предлага на своите почитатели някое бързо парче, което мигновено завладява дискотеките и не спира да се върти дълго след това.

Така стана със сингъла „Лято 2016“, който вече се пее от феновете като „Лято 2017“. Затова за новия си проект Човека глас избра заглавието „От януари до декември“ – за да не се налагат промени в него, а и защото то има такъв хитов заряд и потенциал, че е сигурно, че няма да слиза от плейлистите на диджеите 12 месеца в годината!

„От януари до декември“ е колаборация между Тони и Istanbul Group. Музиката е на самия Стораро, а музикантите от оркестъра са изсвирили всички инструменти в песента на живо и това прави мелодията още по-ритмична и караща сърцето да заиграе. Клипът е дело на Иван Иванов-Кърпата.

„Много залагам на това парче, но този факт не ме успокоява и вече мисля за следващи проекти“, признава изпълнителят. И разкрива, че преди броени дни на гости в България му е бил турската звезда Дженгис Куртоглу, с когото също са коментирали възможностите да запишат нещо заедно.

Нови записи и пълни графици с участия влизат в работната програма на Тони Стораро за лятото, но между тях ще успее да открадне няколко дни за почивка със семейството – както е по традиция, през август, когато е рожденият му ден.

Източник: signal.bg

Тагове:    промо,    тони,    стораро,    януари,    декември

Близки по темата

най-новите

Източник:

От: 21:30 ч. на 03.06.2017 г.

В категория: Развлечения

Регион: Национален

Прочитания: 117

ВАЖНИ

ИЗБРАНИ

ИНТЕРЕСНИ

 

© copyright ® 2024 iztochnik.com, собственост на insert.bg. Изработка на сайт от Valival