отпушване на тоалетнаКогато се запуши тоалетната чиния избора за действие не е голям. Тоалетната трябва да се отпуши час по-скоро.

 Най-вероятно в нея има предмет или предмети които не са могли да преминат през извивката на тоалетната чиния или маншона за мръсната вода. По заседналите по-големи предмети залепват тоалетна хартия и други твърди частици, докато не се запуши напълно.

Битовите отпадъци попаднали там може да са от най различен произход като: парцали, найлонови пликове, мокри кърпички, дамски превръзки, голям топ вестници или хартия, кошничката на тоалетният ароматизатор и други. За отпушване на тоалетната чиния в домашни условия можете да направите е да пробвате да бръкнете с нещо гъвкаво но дебело и здраво в тоалетната чиния, като се опитате да набутате или да издърпате заседналите отпадъци. В случай че не Ви се занимава може да се обадите на аварийните ни техници за отпушване на тоалетни. Ние ще свършим цялата работа вместо Вас.

Ако се решите да демонтирате тоалетната чиния и се окаже че канала на тоалетната е запушен, то тогава не губете време, а ни се обадете защото проблема вече съвсем различен от запушена тоалетна и няма как да бъде решен с налични, непрофесионални инструменти. 

За отпушване на тоалетна без да я разглобявате са необходими много опит и професионални инструменти за отпушване на тоалетни. А при запушен канал вече се налага използването на канално почистващи машини. Цената на отпушване на тоалетна е от 45 лв до 90 лв в зависимост от запушването докато цената за отпушване на канал е според диаметъра на тръбата и мястото на запушване, което се измерва в метри от ревизията през която се прониква в канала.

При демонтаж на тоалетна чиния или моноблок труда по демонтаж и монтаж се таксуват отделно от отпушването! 

Тагове:    отпушване,    тоалетни

Източник:

От: 19:10 ч. на 18.08.2015 г.

В категория: Електроника и Техника

Регион: Национален

Прочитания: 162

ВАЖНИ

ИЗБРАНИ

ИНТЕРЕСНИ

 

© copyright ® 2024 iztochnik.com, собственост на insert.bg. Изработка на сайт от Valival