Гаматерм ООД предлага експересно отпушване и почистване на канали, тоалетни и сифони. Извършваме отпушване на канали, отпушване на тоалетни, отпушване на хсифони, отпушване на шахти, отпушване на мивки и умивалници с професионална техника и опит. Извършваме и предлагаме също отпушване и продухване на хоризонтални и вертикални щронгове. Предлагаме и видеодиагностика на канали и записване ан цифров носител. Извършваме и професионално отпушване на на така честите запушвания на “мивка на балкон”

Сигурни сме че всеки се еопитвал да си отпуши сам запушената мивка или сифон в банята , а може би и запушената тоалетна? Сами сте се убедили че не е лесна работа а също така и доста неприятна. Напоследък много хора ползват и новите комерсиални продукти за отпушване и профилактика на канали. Да те са добро решение но временно, а понякога и неуспяват. В повечето случай дори новите химикали на пазара за отпушване на канали действат обратно. Препаратите втвърдяват мазнините и боклуците по тръбата и създават твърда тапа с която професионалните уреди трябва да се преборят. Също някои от вас са се пробвали с пружини от близката желизария! Да и това не помага! Пружините и теловете продавани на достъпни цени са непрофесионални и няма да свършат очакваната работа. За да отпушите канала се искат професионални и скъпи инструменти и доста опит. Понякота се налага машинно отпушване на канали, а там помага само скъпа техника и добър и дългогодишен ВиК майстор. Има случай на попаднал строителен отпадък и строителни материали като лепила и шпакловки в каналите. Утайлите се там лепила и шпакловки създават непробиваем кант в тръбата. Единственият вариант за възтановяването на даденият канал е подмяна на тръбата в даденият участък. Тогава се ползва видеодиагностика на канал. Тои помага да се определи точното местоположение на тапата и да намали разходите по ремонта. Има и такива случай в които канала се запушва често поради друга причина, например пропадане или проникване на коренища в тръбата, когато канала е навън под земята. За установяване на причините за запушването на такива канали се използва отново видеодиагностиката на канали.

Цени за отпушване на канали и тоалетни на Гаматерм ООД:

Oтпушване на канали до 25 метра – цена 135 лева Отпушване на канали от 25 до 50 метра – цена 145 лева Отпушване на канали над 50 метра – цена 150 лева Машинно отпушване на канали в сервизи, офиси, заведения за обществено хранене – цена 135 лева Рязане на прорастнали корени в канала и почистване – цена 175 лева Отпушване тоалетна + демонтаж и монтаж при необходимост – цена 80 лева Отпушване баня, кухня, сифон, мивка, вана, душ- цена кабина – цена от 50-65 лева Отпушване на канали до 7 метра – цена 120 лева Видеодиагностика на канализация – цена 180 лева Запис на видеодиагностика на цифров носител до 20 метра – цена 20 лева Запис на видеодиагностика на цифров носител до 50 метра – цена 40 лева Запис на видеодиагностика на цифров носител до 100 метра – цена 55 лева Почистване на канализационна шахта – цени 45-75 лева Специални и сложни запушвания – цени по споразумение

Тагове:    отпушване,    тоалетни,    канали

Източник:

От: 08:40 ч. на 16.07.2014 г.

В категория: Електроника и Техника

Регион: Национален

Прочитания: 144

ВАЖНИ

ИЗБРАНИ

ИНТЕРЕСНИ

 

© copyright ® 2024 iztochnik.com, собственост на insert.bg. Изработка на сайт от Valival