EasyWalker - Бебешка Количка June Blue Черна Рамка">

EasyWalker June е компактна, разгъната или сгъната, и се събира в багажника на малка кола. Тя е изключително комфортна, защото има 4 амортисьора и помпащи се гуми и супер здрава конструкция. Сгъва се с едно движение със седалката във всяко едно положение.

Комплектът включва шаси, лятна седалка и сенник.

Характеристики: - Леко алуминиево шаси, с овална конструкция, предлагаща се в сив, матиран цвят и черни джанти - Компактна, маневрена и изключително - Няколко позиции на гръбчето на лятната седалка, които се регулират от бутон в предната част на седалката, без да притеснявате детето, ако то е заспало - Лятната седалка може да бъде монтирана по посока на движението или с лице към Вас - Издърпваща се рамка за сенника, върху която може да бъде монтиран той по Ваше желание в издърпано състояние или прибрана, когато не желаете да закачате сенник - Сгъва се изключително лесно до много компактни размери, като се събира дори и в най-малкия багажник - Спирачка на задните гуми - 4 колела, всички пневматични гуми (8.5 ") - Регулируема височина на дръжката 88 до 105 см - Голяма и удобна кошница за пазаруване

Технически характеристики: - Размери в разгънато положение: 79 х 55 х 106 см - Размери в сгънато положение: 93 х 55 х 24 см - Тегло 10 кг - Размери на коша за новородено: 79 х 36 х 61 см - Тегло на коша за новородено: 4,5 кг - Кош за пазаруване за покупки до 5 кг.

Лятната седалка може да се използва след навършване на 6 месечна възраст (или когато детето започне да сяда самостоятелно) - до около 30 кг. тегло.

Количката може да се използва и от раждането, ако бъде окомплектована с кош за новородени или столче за кола Maxi Cosi Pebble, Maxi Cosi Cabrio, Cybex Aton и Be Safe Izi Go.

Manufacturer:

Тагове:    easywalker,    бебешка,    количка,    june,    blue,    черна,    рамка

Източник:

От: 20:20 ч. на 11.07.2014 г.

В категория: Пазаруване

Регион: Национален

Прочитания: 219

ВАЖНИ

ИЗБРАНИ

ИНТЕРЕСНИ

 

© copyright ® 2024 iztochnik.com, собственост на insert.bg. Изработка на сайт от Valival