Theraline - Възглавница за Кърмене Wynnie American Червена">

Theraline - Възглавница за Кърмене Wynnie American Червена

Theraline възглавницата е най-удобната възлавница за кърмене и хранене.

Дългата й форма позволява да я позиционирате по начина, по който ви харесва. Иновативен гъвкав и стабилен пълнеж. Чувството е като пясък- лек като перо. Комфортна опора във всяка позиция. Възглавница комбинирана за бременността и храненето на бебето. Почувствайте разликата! Уникална лекота и перфектна подкрепа!

Оригиналната възглавница е с пълнеш направен от микро-зърнеста материя, която е лека като перце. Невероятният пълнеж създава комфорта Ви по време на бременноста, в каквато и позиция да сте – при лежене и при седене. Ще остане опора без да се развали материята. Материята също е анти-алергична, топла, дишаща материя, която се свива на две при кърмене и може да бъде прана на температура 60 градуса по Целзий.

Характеристики на възглавницата:- Стабилна подкрепа по време на Вашата бременност.- Облекчение за краката, корема и напрегнат гръб.- Лесно променя позицията си при спане.- Предлага истински комфорт при храненето на бебето.- Правилна форма за тялото на бебето Ви и невероятна опора за майките по време на тяхната бременност и периода на кърмене.- По-добра релаксация при кърмене!- По-малко напрягане на врата и раменете.- Удобна за всички позиции при храненето на бебето.- Перфектна е за хранене на близнаци.- За по-добра почивка.- Облекчение за краката, корема и напрегнатия гръб.- Лесно се променя позицията при спане.- Размери: 140 х 25 см

Добави в количката" border="0">

Тагове:    theraline,    възглавница,    кърмене,    wynnie,    american,    червена

Източник:

От: 18:10 ч. на 08.04.2014 г.

В категория: Пазаруване

Регион: Национален

Прочитания: 92

ВАЖНИ

ИЗБРАНИ

ИНТЕРЕСНИ

 

© copyright ® 2024 iztochnik.com, собственост на insert.bg. Изработка на сайт от Valival