Ампутираха пръст на тийнейджърка, изгнил от фалшиво лепило за нокти (+18)

Тийнейджърка разказва как се наложило докторите да ампутират пръста й, който започнал да гние след употребата на фашливо лепило за нокти.

17-годишното момиче изпаднало в агония от сериозната инфекция, която придизвикало лепилото, купено от местния супер за 10 лв.

amputiran-pryst"Нокътят ми доби зелено-черен цвят. Дори антибиотиците не помогнаха, наложи се да вляза в операция. Крещях и плачех от болка, беше ужасяващо", спомня си тийнейджърката.

Докторите трябвало да направят разрез по цялата дължина на показалеца на дясната й ръка - от върха до дланта, за да почистят инфектираната тъкан. Въпреки това, момичето хванало нова инфекция, което наложило да отстранят върха на пръста й, след което я оставили да прекара още две нощи в болницата под наблюдение.

Сега Сара посещава физиотерапия, която й помага да се възстанови и да започне отново да използва пръста си пълноценно. "Всичко, което исках, беше красив маникюр", проплаква момичето.

От веригата супермаркети категорично отказват коментар и препращат към фирмата производител, която според тях трябва да даде обяснение за некачествения продукт, пуснат в търговската мрежа.

Източник:

От: 21:30 ч. на 23.03.2014 г.

В категория: Развлечения

Регион: Национален

Прочитания: 640

ВАЖНИ

ИЗБРАНИ

ИНТЕРЕСНИ

 

© copyright ® 2024 iztochnik.com, собственост на insert.bg. Изработка на сайт от Valival