Кърти чисти извозва - строителни услуги

КЪРТИ ИЗВОЗВАВ нашият сайт ще намерите различни строителни услуги на изгодни цени.Бързи и качествени  къртачни услуги от barzo.eu - Kърти Чисти Извозва. Ние работим бързо и качествено, като се стремим нашите клиенти да останат доволни от услугите които предлагаме.Разполагаме и работим само с професионална техника  за къртене а също с коректни, отговорни и добре обучени кадри специализирани в дейността си. За извозване на строителните отпадъци използваме наш транспорт отговаряш на всички изисквания и нормативи. Можете да ни потърсите за разнообразни услуги свързани със строителството. Работим бързо и качествено, като се стремим да се отзовем на повикването в рамките на същият ден. Вие можете да ни потърсите за оглед или консултация безплатно.Предлагаме всички къртачни и строителни услуги, а също така и извозване  на  битови и строителни отпадъци. За да решите проблемите си по лесният начин на най-изгодните цени е нужно само да се свържете с нас от формата за контакти в нашият сайт и ще ви бъде отговорено в рамките на няколко часа.

Къртене на бетон тухли и облицовки

Къртене на всички видове облицовки и замазки като бетон, мозайка, фаянс и теракота, облицовка от мрамор и гранит. Използваме професионални машини за къртене работим на изгодни цени.

Чистене - почистване на отпадъци

Почистваме всички строителни материали от работната площадка, всички материали се събират в чували донесени от нас и се изнасят до контейнера за строителни отпадъци или до осигуреният транспорт  от нас. Услугата чистене предлагаме и като отделна услуга. Можете да ни наемете за изчистване на складове, мазета или офиси.

Извозване на строителни материали

Извозваме строителни и битови отпадъци до сметища с наш транспорт. Разполагаме с микробус и бордови камион. Можете да ни използвате за доставка на строителни материали до обект или за пренос на каквото и да било по споразумение с нас.

Цени на къртачни и транспортни услуги

За всички предлагани услуги цените са по споразумение с клиента и подлежат на коментар. Ние се  стремим да подържаме най-изгодните цени в София. При интерес от ваша страна можем да извършим оглед и да ви направим оферта.  Ориентировачни цени можете да намерите и в нашият сайт.

karti chisti izvozva Запознайте се с услугите които предлагаме в сайта.
  • Къртачни услуги - къртене чистене и извозване на строителни отпадъци.
  • Саниране с алпинисти - саниране по алпийския способ и всякакви височинни ремонти.
  • Канализация - ВиК услуги и отпушване на канали.
  • Гипсокартон - Преградни стени и декорация.
  • Други услуги -  фаянс теракот бетон и зидария.

 

Тагове:    строителни,    услуги,    кърти,    чисти,    извозва

Близки по темата от друг източник

с близки дати

Източник:

От: 14:30 ч. на 16.12.2013 г.

В категория: Други

Регион: Национален

Прочитания: 167

ВАЖНИ

ИЗБРАНИ

ИНТЕРЕСНИ

 

© copyright ® 2024 iztochnik.com, собственост на insert.bg. Изработка на сайт от Valival