„Група за истината за Стара Загора” с поредна акция за благото на града

Ентусиасти от сформиралото се виртуално гражданско общество в социалната мрежа „Група за истината за Стара Загора” ще допринесе отново за благото на града. Инициативните старозагорци са решили да залесят тротоарните площи по източната отсечка на централния булевард „Цар Симеон Велики” след булевард „Патриарх Евтимий” с 30 липи.

Сборният пункт, където ще се съберат заралиите и ще разпределят фиданките, е пред Читалище „Св. Климент Охридски”. В събота, от 12.00 часа, ще стартира поредната еко акция.

Администраторът на групата уточнява, че всеки, който иска да се включи е добре дошъл – иска се само желание и труд. Този пък, който желае да бъде поставена специална табелка с името му на дръвче, може да си го закупи за 25 лева. Заралиите, които искат табелка обаче, ще трябва да заявят това предварително в социалната мрежа.

Една от последните инициативи на „Група за истината за Стара Загора” свързана с дърветата в града, беше акцията „Аз съм жив! Не забивайте нищо по мен”. Старозагорците обвиха дърветата по централната пешеходна алея с транспаранти с логото, за да се намалят обявите и плакатите забити с кабърчета и пирони в стволовете им.

Близки по темата

най-новите

Източник:

От: 23:01 ч. на 08.11.2013 г.

В категория: Общество

Регион: Стара Загора

Прочитания: 212

ВАЖНИ

ИЗБРАНИ

ИНТЕРЕСНИ

 

© copyright ® 2024 iztochnik.com, собственост на insert.bg. Изработка на сайт от Valival