Специалният атрактивен двуетажен автобус с трофея ще бъде на площада пред Община Стара Загора

Със седемчасова програма на 23 октомври в Стара Загора ще завърши европейската обиколка на Купата на европейските шампиони В 12.00 ч. на 23 октомври най-ценният европейски футболен трофей – Купата на УЕФА Шампионска лига пристига в Стара Загора, където ще завърши европейската обиколка, започнала на 20 септември в Берлин. Специалният атрактивен двуетажен автобус с купата ще бъде на площада пред административната сграда на Община Стара Загора.

На специалната сцена по време на церемонията по откриването, която започва в 12,15 ч., кметът Живко Тодоров ще връчи званието „Почетен гражданин на Стара Загора“ на старши треньора на ПФК Берое Петър Хубчев. Ще бъде оформен специален кът с купите, завоювани от футболистите на Берое, които също ще присъстват на събитието. От 12,30ч. до 13.00 ч. всички желаещи ще могат да се фотографират с трофеите и с любимите си спортисти. Очаква се на площада да пристигне и мощна агитка от Фенклуба на зелените.

На площада ще бъде разположен и кът на Дневния център за възрастни „Св.Св. Козма и Дамян“, които с много любов са изработили фен-артикули на любимия си футболен клуб Берое.

В 12,30ч. в автобуса, заедно с кмета и официалните лица, първи ще влязат представителите на медиите, за които в 13.00 ч. в зала 2 на общината е предвидена пресконференция.

Водещи на седемчасовата програма, която започва в 11,30 ч., ще бъдат актьорите Гергана Христова, Димитър Живков и Янчо Димитров. Програмата ще открият вокална група „Ян Бибиян“ и малките танцьори от ансамбъл „Загорче“. На сцената ще се изявят още много вокални и танцови състави, спортни клубове, духови оркестри и мажоретки. Програмата ще завърши с изпълнения на Общински фолклорен ансамбъл „Загоре“ и фойерверки в 18.30 ч.

През цялото време всички желаещи ще могат да докоснат оригиналната Купа на УЕФА Шампионска лига, която ще бъде връчена на отбора победител в Лисабон през 2014 година, и да си направят снимки с нея.

Посетителите ще преживеят много приятни емоции и ще имат възможност да

Тагове:    купата,    европейските,    шампиони,    идва,    под,    липите

Източник:

От: 16:50 ч. на 22.10.2013 г.

В категория: Общество

Регион: Стара Загора

Прочитания: 89

ВАЖНИ

ИЗБРАНИ

ИНТЕРЕСНИ

 

© copyright ® 2024 iztochnik.com, собственост на insert.bg. Изработка на сайт от Valival