Старозагорската община насърчава възпитанието и интересите на подрастващите

Отваря врати Центърът за превантивна и психолого-консултативна дейност към Община Стара Загора, който е с реновирани помещения на досегашния си офис - бул. „Цар Симеон Велики” 102, етаж 1.

С волята и ангажираността на ръководството на Община Стара Загора се създаде нова визия, напълно подходяща, респектираща и насърчаваща възпитанието и интересите на подрастващите. Не случайно събитието ще се случи на християнския празник Петковден. Света Петка Търновска се почита като закрилница на децата.

Житейската мисия и кауза на екипа на Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните /МКБППМН/, Центъра за превантивна и психолого-консултативна дейност към Община Стара Загора и обществените възпитатели са посветени на най-добрия интерес на децата.

МКБППМН и занапред ще предлага безрезервна подкрепа и компетентна юридическа, педагогическа и консултативна помощ на децата и техните семейства.

На официалното събитие по повод реновирането на помещенията на центъра ще присъстват Иванка Сотирова - зам.-кмет и председател на МКБППМН, членове, обществени възпитатели и други потенциално ангажирани с асоциалното поведение на младите хора, както и представители на строителната фирма, реализирала успешно ремонтните дейности.

Източник:

От: 00:30 ч. на 15.10.2013 г.

В категория: Общество

Регион: Стара Загора

Прочитания: 127

ВАЖНИ

ИЗБРАНИ

ИНТЕРЕСНИ

 

© copyright ® 2024 iztochnik.com, собственост на insert.bg. Изработка на сайт от Valival