Старозагорката Надежда Савова е създател на Международната мрежа "Хлебни къщи"

В Стара Загора подготвят първото по рода си „хлебно” благотворително събитие – "Да замесим с любов!". Организатори са старозагорката, която е създателка на Международна мрежа "Хлебни къщи" Надежда Савова и Обществения дарителски фонд. Те са обединени от идеята и под липите да се изгради Хлебна Къща, защото днес повече от всякога имаме нужда от сплотеност и принадлежност към общочовешки ценности и добра воля, смятат инициаторите на събитието.

Програма "Мрежа Хлебни Къщи" е проект на "Международен съвет на самодейните средища" , неправителствена организация, чиято мисия е да дава възможност на уязвими групи и лица да бъдат интегрирани и социализирани чрез "хлебна терапия" - приготвяне на хляб и хлебни изделия. Хора от различни възрасти, пол, професии, сираци и деца с увреждания са равни сплотени около хляба, който е своеобразна "Точка на единството".

Събитието ще се проведе на 10 октомври в ресторант "Щастливеца", а входът е с покани. Цената им е 30 лева и важат за двама. Събраните средства ще отидат за благотворителната кауза.

Близки по темата

най-новите

Източник:

От: 12:51 ч. на 04.10.2013 г.

В категория: Общество

Регион: Стара Загора

Прочитания: 89

ВАЖНИ

ИЗБРАНИ

ИНТЕРЕСНИ

 

© copyright ® 2024 iztochnik.com, собственост на insert.bg. Изработка на сайт от Valival