Над 250 души ще се възползват от различни обучения по проект

Управителният орган на Оперативна програма административен капацитет /ОПАК/ одобри финансирането на проекта „Обучения на служителите в Община Стара Загора за повишаване на административния капацитет”. Той е на стойност 87 904 лв. и е изцяло финансиран от ОПАК. Срокът на изпълнение е 12 месеца от датата на подписване на договора.

Целта на проекта е повишаване на капацитета на служителите за предоставяне на административни услуги, чрез подобряване на квалификацията и мотивацията им. Над 250 служители, в това число кметове на кметства и кметски наместници, ще се възползват от обучения свързани с компютърна грамотност, работа със специализирани програмни продукти, лидерски умения, екипна ефективност, управление на стреса и времето, социални отношения и справяне с конфликти и др.

Чрез проекта „Обучения на служителите в Община Стара Загора за повишаване на административния капацитет” се цели администрацията да повиши своята ефективност в услуга на гражданите и бизнеса.

Източник:

От: 19:00 ч. на 21.03.2013 г.

В категория: Общество

Регион: Стара Загора

Прочитания: 70

ТОП 5 НАЙ-ЧЕТЕНИ

за Седмицата

Warning: mysql_result() [function.mysql-result]: Unable to jump to row 0 on MySQL result index 18 in /home/insert/public_html/iztochnik/footer.php on line 27

Warning: mysql_result() [function.mysql-result]: Unable to jump to row 0 on MySQL result index 18 in /home/insert/public_html/iztochnik/footer.php on line 33

от Днес

ВАЖНИ

ИЗБРАНИ

ИНТЕРЕСНИ

 

© copyright ® 2018 iztochnik.com, собственост на insert.bg. Изработка на сайт от Valival