Лазерен център САТОРИ СОФИЯ - лазерна епилацияЛазерен център 

Лазерните центрове предлагат широка гама от висококачествени козметични услуги, които включват грижа за лицето и тялото. По-специално лазерната епилация е едно от най-популярните лечения за клиенти, които искат бързо, безболезнено и дълготрайно да се насладят на гладка кожа и естетичен външен вид.

Лазерен център САТОРИ СОФИЯ - лазерна епилация

Съвременните лазерни центрове разполагат с цялата необходима лазерна техника за комфортно премахване на нежеланото окосмяване от всяка област на тялото, както при жени, така и при мъже, на достъпни цени с гарантиран резултат. Компетентността на персонала позволява да се предоставят услугите в съответствие с най-високите световни стандарти по качество. 

В лазерен център SATORI създаваме хармонична обстановка, където да се чувствате комфортно преди, по време и след лазерната епилация. В стилната ни клиника Лазерната епилация в София, вече е на други висоти. Вие получавате не само качествена услуга, но и приятно, релаксиращо преживяване на цени в пълна синхронизация с предложената от нас услуга. Обслужват Ви сертифицирани лекари с голям опит в лазерните процедури. А лазерната технология на апаратите Alma Lasers Soprano titanium са с най-висок стандарт за качество. 

Лазерната епилация в София, вече е на други висоти. SATORI студио ви предлага терапия с несравнимо качество и ефективност, докато нашият екип, Ви осигурява приятелска обстановка, с внимание и грижа, както за Вашата кожа, така и за цялото настроение. Център за лазерна епилация SATORI е достъпен и луксозен, с качество напълно оправдаващо цената. При нас Вашата крайна цел става реалност. 

 

Защо клиентите избират лазерен център? 

 

В лазерните центрове работи екип от опитни сертифицирани специалисти, които имат висше медицинско образование и стотици практически изпълнени лазерни процедури за епилация. Лазерните специалисти имат отлични познания във физиологията на човешкото тяло и непрекъснато подобряват своето ниво на професионализъм. 

Лазерен център САТОРИ СОФИЯ - лазерна епилация - кабинет

Редовните обучения, курсове, семинари на персонала, благоприятстват за овладяване на иновативни методи при лазерна епилация, използването на които осигурява висок естетичен резултат.

Лазерните центрове разполагат с най-модерно оборудване за лазерно обезкосмяване. То е фокусирано върху модернизиране на материалната и техническата база. Съвременното оборудване, иновативните технологии, използването на лекарствени средства от ново поколение са най-важните компоненти, които осигуряват удобна и безболезнена лазерна епилация. 

Популярността на лазерните центрове се потвърждава от постоянния растеж на броя на клиентите, общият брой на които е надхвърли един милион души и продължава да расте. 

Компетентността в областта на естетическата козметика се основава на успешно преминала акредитация на лазерния център - сертификат от акредитация за първа категория. 

Лазерният център гарантира високо качество на извършената работа и осигурява кратък цикъл на изпълнение на процедурите на клиентите.

 

Какви процедури предлага лазерния център: 
  • Предоставя консултативни и диагностични, амбулаторни и стационарни грижи на пациенти, използващи съвременна лазерна техника; 
  • Разработва нови лазерни технологии, базирани на високоенергийни и нискоинтензивни лазерни лъчения и ги прилага в клиничната практика; 
  • Провежда експериментални клинични изпитвания на ново лазерно оборудване за диагностика и лечение на пациенти. Обучение на висококвалифицирани специалисти;
  • Обучение на специалисти за повишаване на квалификацията по лазерна медицина; Анализ на научните изследвания в областта на лазерната медицина. 

Преди да се свържете със специалист от лазерен център, който премахва космите по тялото, трябва да решите какъв вид премахване искате- постоянно или временно. 

Важно е да знаете, че лазерната епилация премахва окосмяването завинаги - пълно унищожаване на космения фоликул. Тоест, когато използвате услугите на лазерния център, можете не само да се отървете от видимото окосмяване по тялото, но и да се разделите завинаги с тях. 

Сайт : http://satorilaser.bg/

Фейсбук: https://www.facebook.com/satorilaser.bg 

Виж още промоции, брошури и каталози → Proomo.Info

Тагове:    лазерен,    център,    satori,    лазерна,    епилация,    ново,    поколение,    софия

Източник:

От: 00:30 ч. на 20.09.2020 г.

В категория: Пазаруване

Регион: Национален

Прочитания: 134

ВАЖНИ

ИЗБРАНИ

ИНТЕРЕСНИ

 

© copyright ® 2024 iztochnik.com, собственост на insert.bg. Изработка на сайт от Valival