Harley-Davidson GMC Sierra

Култовата мотоциклетна марка Harley-Davidson си партнираше две десетилетия с Ford за специални серии пикапи, плод на сътруничество на двете фирми, добавящи някои уникални опции и елементи. Последният съвместен модел бе през миналата година със Ford F-150 Harley-Davidson, но сега нещата стават коренно различни.

Harley вече ще слага името си на пикапите GMC, а първият плод на новото сътрудничество е специалният Harley-Davidson GMC Sierra. Както и досега, с детайлите и уникализацията ще се занимава компанията Tuscany Motor Co. Нейно дело бяха и H-D версиите на Ford.

Модифицираната Sierra е с мотиви от мотоциклета Fat Boy, като има над 65 промени спрямо регуларната версия на пикапа. Така, налице са нова решетка, модифицирана броня, в която е вграден LED бар, нови алуминиеви ауспухови накрайници и др.

Новият модел е със специални 22-инчови джанти, нови раздувки на калниците и куп лога Harley-Davidson и отвън, и в салона. Вътре, промените са минималистични, като се заключават в нова кожена тапицерия и споменатите емблеми на мотоциклетния производител.

Машината е с лифт кит BDS на окачването, нови амортисьори Fox и 35-инчови гуми за всякакви терени. Ще бъдат произведени само 250 бройки Harley-Davidson GMC Sierra, на цена, започваща от 94 995 долара.

The post Harley-Davidson пикапите вече ще са GMC, а не Ford appeared first on Списание Off-road.BG | Offroad.bg |.

Тагове:    harley,    davidson,    пикапите,    вече,    gmc,    ford

Източник:

От: 08:20 ч. на 14.01.2020 г.

В категория: Авто мото

Регион: Национален

Прочитания: 6

ВАЖНИ

ИЗБРАНИ

ИНТЕРЕСНИ

 

© copyright ® 2020 iztochnik.com, собственост на insert.bg. Изработка на сайт от Valival