breslau-2020

Breslau сезон 2019 едва завърши с надпреварите Breslau Poland, Balkan Offroad Rallye и чисто новата Baja Europa. А състезателите феновете на офроуд сериите, подготвени от родния доайен Александър Ковачев и международния му екип от RBI Sport, вече са в очакване на Сезон 2020.

Е, чакането вече свърши

и имаме яснота около Breslau-сериите догодина. А програмата е доста интересна, като включва огромни промени и нови предизвикателства. Така, финалът на 2020 ще е тотално различен и пълен с нови предизвикателства, едно от тях - на нов континент.

Първата надпревара на RBI догодина ще е второто издание на Baja Europa, която този път открива сезона и ще се проведе от 1 до 3 май на трасетата около полския град Заган. След това, между 29 юни и 3 юли, ще се проведе 26-ото издание на легендарното рали "Бреслау". За Breslau Poland 2020, организаторите обещават отново чист екшън и интересни трасета, в което нямаме и грам намерение да се съмняване.

Balkan Trophy

Най-големите новости в Breslau-сезонът, обаче, са оставени за десерт. Две изцяло нови състезания влизат в календара на RBI. Първото от тях е Balkan Trophy, което ще се проведе в България от 18 до 24 септември.

Новата надпревара е в изцяло екстремен стил, като ще предложи на участниците "олд скуул" приключенски емоции в продължение на 5 дни и половина, с преодоляване на тежки трасета, където ще се изискват много добри навигационни умения, такива за работа с лебедка, както и подходяща стратегия.

Balkan Trophy 2020 ще предложи 2 бивака, а на разположение на участниците опционално ще са достъпни хотел, изхранване и извозване от и до летища. Ще има и познатата категория Balkan Discovery, която ще предложи трасета в крос-кънтри стил, без пресирането от хронометъра.

Fenix Rally

Още по-голямата новост е първото крос-кънтри рали, организирано от RBI, на територията на Африка. Очаквайте амбициозното Fenix Rally, което ще се проведе от 18 до 24 октомври на територията на Тунис, и по-конкретно сред пясъците на митичната пустиня Сахара."Поднасяме пустинята по-близо до вас" е мотото на новата 6-дневна надпревара, отворена за всички типове машини - мотоциклети, ATV, бъгита, автомобили и камиони.

Fenix Rally 2020 ще предложи интелигентно трасе, балансиращо навигационни умения, пясък, дюни и черни пътища. В допълнение, надпреварата предлага осигурени биваци, с топли и чисти бани, питейна вода и качествена храна. Ще има възможност за настаняване в хотели, както и логистична асистенция за извозване на машините с ферибот до и от Тунис. Налице ще е и първокласна медицинска помощ с подготвени 4х4 машини и хеликоптери. Тук също ще е налична и категория Discovery, за тези, които искат да се докоснат до Сахара и да изживеят приключенската тръпка без пресата на хронометър.

A Balkan Offroad Rallye?

Знаем, че със сигурност се питате какво ще се случи с традиционното Balkan Offroad Rallye в България, нали?. Разбира се, Алекс Ковачев и екипът му няма да изоставят ценната си рожба, която качи страната ни на световната офроуд сцена. Екипът работи по 10-тото юбилейно издание на Балкан Офроуд, което ще се завърне през 2021 година.

The post Сезон Breslau 2020: нови хоризонти и много изненади appeared first on Списание Off-road.BG | Offroad.bg |.

Тагове:    сезон,    breslau,    нови,    хоризонти,    много,    изненади

Източник:

От: 21:00 ч. на 16.12.2019 г.

В категория: Авто мото

Регион: Национален

Прочитания: 145

ВАЖНИ

ИЗБРАНИ

ИНТЕРЕСНИ

 

© copyright ® 2024 iztochnik.com, собственост на insert.bg. Изработка на сайт от Valival